Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Csak egy (t)étellel több - Szegénység napi adománygyűjtés

21
10
2013

Társadalmi felelősségvállalás. A szervezetépítéssel kapcsolatos szakirodalomban megkerülhetetlen fogalom a CSR, azaz a Corporate social responsibility. A bibós diákok nemcsak elméletben ismerik, hanem önkéntes tevékenységükkel meg is valósítják. Legutóbbi vállalásuk is ezt példázza.

A szegénység elleni küzdelem napján, 2012. október 17-én a bibós rotarysok – közel húszan – arra vállalkoztak, hogy a rászoruló halasi családoknak segítenek. Ezért a két Spar áruház előtt arra kérték a vásárlókat, hogy a bevásárlókosárba tegyenek egy olyan tartós cikket is, amelyet a rászoruló családoknak ajánlanak fel. Az önkéntes diákok egy-egy általuk készített emblémát adtak át minden adakozónak.

A rotarys-bibós kezdeményezést Vladár Éva és Kissné Kriszt Zsuzsanna koordinálta. A segítő eseményről a Halas Tv Híradója (2012. október 17-én) is beszámolt.

Az összegyűjtött (t)ételeket a Bibó-gimnázium és a halasi Rotary közösen adja át a kiválasztott családoknak.

Hol vagyok? | Hírek