Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Rotary-bál – ezúttal a gyógyítás megsegítésére

21
10
2013

Mintegy félmillió forint gyűlt össze a hétvégi Rotary-bálon, ahol az igényes műsor mellett a jótékonyság és a klub globális elkötelezettsége is meghatározta az est szellemét.

Az ősszel Kiskunhalason is megalakult Rotary Club hűséggel követi a mozgalom egyévszázados szellemi tradícióját: a közéleti megtisztulás, szakmai elhivatottság és szolidaritás elvein nyugvó civil szerepvállalás a baráti, kisközösségi együttlét mellett a karitatív akciókat is napirendre tűzte. E többoldalúságot méltatta az esten felolvasott levelében Kovács Imre országos klubkormányzó. Kastyják János ügyvéd, az est házigazdája mellett Varga Alajos alapító-vállalkozó a mozgalom morális céljairól és a február 9-i bál konkrét céljáról – a kórházi gyermekosztály fejlesztésének megtámogatásáról – szólt. A 99 vendég belépő- és tombolabevétele az Életünk A Gyermekünk Alapítványon keresztül mintegy 500 forintos forráshoz juttatta azt az osztályt, amelyet egyébként a SZOTE – a szegedi felsőfokú orvosképzés – is fontos szakmai műhelynek ismer el. A Rotary-bál műsorának fénypontja a lenyűgöző Gál Szilvia és Kardos Zsolt produkciója volt, amit később a Dörge Music Show, majd tombolna követett a finom magyar borok és étkek mellett.

 

Kép, szöveg: KZ

Hol vagyok? | Hírek