Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Félmilliós Rotary-adomány a kórháznak

21
10
2013

A kiskunhalasi Rotary Club tagjai február 9-én tartották azt a jótékonysági bálat, melynek teljes bevételét az Életünk a gyermekünk alapítvány javára ajánlották fel. Az így összegyűjtött félmilliós összeget a Club legutóbbi gyűlésén vehették át az alapítvány képviselői.

A februári jótékonysági ünnepségen tombolaszelvény vásárlásával támogathatták a Rotary Club tagjai az Életünk a gyermekünk alapítványt. Varga Alajos, a Rotary helyi elnökének elmondása szerint a halasi szervezet egyik fő célja, hogy a városban élő, rászoruló embereken segítsenek. A bálon összegyűlt pénzt egy oklevél formájában vehette át Dr. Kastyják János, az alapítvány kuratóriumának elnöke. A félmillió forint nemes célt szolgál, hiszen a pénzből egy gyermekgyógyászati eszközt fognak fejleszteni.

Kép, szöveg: Szőri Attila

Hol vagyok? | Hírek