Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

A Rotary Club Kiskunhalas a nemzetközi Rotary mozgalom tagja, emellett magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány.

Közösségi szerepvállalás és jelenlét

Klubunk tevékenységének fő célkitűzése - elsősorban, de nem kizárólagosan - a városunkban és vonzáskörzetében élő emberek életminőségének javítása. A megvalósítás ennek megfelelően számtalan formában ölthet testet, az egyszeri, kiválasztott személyeknek, családoknak juttatott élelmiszer, ruhanemű segélyektől, a nagyobb, akár számszerűleg nem is mérhető embercsoportot érintő adományokig, mint egy közterület felújítás vagy köztéri szobor, esetleg bárki által használható információs, vagy akár életmentő berendezés. Ezeken túl váratlan helyzetek esetén sem fordítunk, fordíthatunk hátat, gondolván az elmúlt években sajnálatosan több esetben is előfordult természeti és környezeti katasztrófákra. Ezek közül számos példát tudunk hozni, melyeket már megvalósítottunk, megoldásukban segédkeztünk, s még többet, melyekre lehetőségünk nyílhat a jövőben.
Mindezek mellett jelentős mértékben hozzájárulunk, hogy a Rotary, mint világméretű szervezet, az általa kitűzött feladatokat sikeresen végrehajtsa. Kiemelkedő fontosságú eredményünk, hogy hosszú évek alatt a számos klub egyikeként nekünk is sikerült hozzájárulnunk, hogy a Polio, azaz a gyermekbénulás hamarosan nem szed több áldozatot a Földön.

Vállalt feladataink megvalósítása során az azokhoz szükséges tőke finanszírozását tagdíjunkból, báli bevételeinkből és támogatóink felajánlásából fedezzük. Szerény költségvetéssel dolgozunk, így segítő tevékenységünk mellett fő feladatunk munkánkkal irányt mutatni, felhívni az emberek figyelmét a problémákra, s arra, hogy lehetséges tenni értük, másokért, egymásért.

A rotary klub alapvetően egy baráti társaság, mely jótékonysági célokat valósít meg. Lelkesítő és örömteli időtöltés ez nekünk hétről-hétre, feladatról-feladatra, s célunk, hogy a mi örömünk mások öröme is legyen. Hétről-hétre, hónapról-hónapra dolgozunk együtt azért, hogy mind többen gondolják: adni jobb, mint kapni!

Hol vagyok? | Klubunkról