Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: munka

Cikkek

24
10
2013

A Rotary Club Kiskunhalas a nemzetközi Rotary mozgalom tagja, emellett magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány.

Közösségi szerepvállalás és jelenlét

Klubunk tevékenységének fő célkitűzése - elsősorban, de nem kizárólagosan - a városunkban és vonzáskörzetében élő emberek életminőségének javítása. A megvalósítás ennek megfelelően számtalan formában ölthet testet, az egyszeri, kiválasztott személyeknek, családoknak juttatott élelmiszer, ruhanemű segélyektől, a nagyobb, akár számszerűleg nem is mérhető embercsoportot érintő adományokig, mint egy közterület felújítás vagy köztéri szobor, esetleg bárki által használható információs, vagy akár életmentő berendezés. Ezeken túl váratlan helyzetek esetén sem fordítunk, fordíthatunk hátat, gondolván az elmúlt években sajnálatosan több esetben is előfordult természeti és környezeti katasztrófákra. Ezek közül számos példát tudunk hozni, melyeket már megvalósítottunk, megoldásukban segédkeztünk, s még többet, melyekre lehetőségünk nyílhat a jövőben.
Mindezek mellett jelentős mértékben hozzájárulunk, hogy a Rotary, mint világméretű szervezet, az általa kitűzött feladatokat sikeresen végrehajtsa. Kiemelkedő fontosságú eredményünk, hogy hosszú évek alatt a számos klub egyikeként nekünk is sikerült hozzájárulnunk, hogy a Polio, azaz a gyermekbénulás hamarosan nem szed több áldozatot a Földön.

Vállalt feladataink megvalósítása során az azokhoz szükséges tőke finanszírozását tagdíjunkból, báli bevételeinkből és támogatóink felajánlásából fedezzük. Szerény költségvetéssel dolgozunk, így segítő tevékenységünk mellett fő feladatunk munkánkkal irányt mutatni, felhívni az emberek figyelmét a problémákra, s arra, hogy lehetséges tenni értük, másokért, egymásért.

A rotary klub alapvetően egy baráti társaság, mely jótékonysági célokat valósít meg. Lelkesítő és örömteli időtöltés ez nekünk hétről-hétre, feladatról-feladatra, s célunk, hogy a mi örömünk mások öröme is legyen. Hétről-hétre, hónapról-hónapra dolgozunk együtt azért, hogy mind többen gondolják: adni jobb, mint kapni!

21
10
2013

2011. július 12-én este 18 órakor - a Rotary hagyományainak megfelelően a hagyományos naptári év felénél - beiktatásra kerültek klubunk 2011/2012-es tisztségviselői.

Harkai István, a Rotary Club Kiskunhalas 2010/2011-es elnöke a Csipke Hotel konferenciatermében megtartott est során ünnepélyes keretek közt átadta az elnöki címet Bordás Zoltán részére.

21
10
2013

2011. július 12-én este 18 órakor - a Rotary hagyományainak megfelelően a hagyományos naptári év felénél - beiktatásra kerültek klubunk 2011/2012-es tisztségviselői.

Harkai István, a Rotary Club Kiskunhalas 2010/2011-es elnöke a Csipke Hotel konferenciatermében megtartott est során ünnepélyes keretek közt átadta az elnöki címet Bordás Zoltán részére.

21
10
2013

A Rotary Club Kiskunhalas 4 fős küldöttsége személyesen adta át a klubtagok együttes pénzadományát Devecser polgármesterének. Az egész ország, majd - túlzás nélkül mondhatjuk -, a világ lakossága megdöbbenve értesült a 2010. október 4-én, délben történt katasztrófáról, melyben átszakadt az ajkai timföldgyár vörösiszap-tározójának a gátja, és elöntötte Kolontárt és Devecsert. A szerencsétlenség ezideig 10 halálos áldozatot követelt és 200-nál is több életveszélyesen megrongálódott házat kell lebontani.

21
10
2013

Nagy örömmel készül a testvériségre Halas és a szerbiai magyar község Rotary-klubja

Rendkívül közvetlen és szívélyes hangulatban folytatták, amit szeptember derekán elkezdtek Magyarkanizsa és Kiskunhalas rotaristái: a testvérklubbá szövődés előkészületeit. A két szervezet együttműködésének a célja a jószolgálati küldetés kiszélesítése – erősítette meg a két elnök a múlt héten Sóstón rendezett találkozón.

21
10
2013

Neves szakemberek és halasi alkotók dolgoznak a művészi ihletésű dokumentum-riporton.

Nagyszabású és városunk hírnevét szakmai körökben is öregbítő vállalkozásba fogott a halasi Rotary Klub, amelynek támogatásával művészi ihletésű dokumentumfilm készül a pszichiátriai betegek társadalmi helyzetéről, „visszatérésük” és elfogadtatásuk akadályairól. A kezdeményezés erénye az is, hogy halasi származású és elkötelezettségű művészeket kért fel – akik egyébként alábbi riportunkban ritkán hallható mélységgel nyilatkoznak munkájuk tágabb vonatkozásairól is.

Galériák

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Termékek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Hírek