Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: rotary est

Cikkek

14
11
2013

Újabb Rotary Estre invitáljuk a kultúra és a történelem iránt érdeklődőket. 2013. november 19-én vendégünk lesz Végső István, aki Rejtélyek és dilemmák Halas helytörténetében - szubjektív áttekintés városunk históriájáról címmel tart előadást a Csipke Hotel konferenciatermében délután hat órakor kezdődően.

A rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes.

Várjuk Önt is!

24
10
2013

A Rotary Est sorozat következő előadója Kovács Zita művészettörténész, a bajai Türr István Múzeum igazgatója, az előadás címe: "Berki", témája pedig Berki Viola - kiskunhalasi kötődésű - festő munkássága. A festőnő műveiről Kovács Zita nemrégiben megjelent műve szolgáltatja az alapot.

Az előadásra 2013. október 29-én, este 6 órakor kerül sor a kiskunhalasi Csipke Szálloda konferenciatermében. Az esten való részvétel mindenki számára nyitott, részvételi díj nincs.

Várjuk Önt is! 

24
10
2013

A Rotary Club Kiskunhalas a nemzetközi Rotary mozgalom tagja, emellett magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány.

Közösségi szerepvállalás és jelenlét

Klubunk tevékenységének fő célkitűzése - elsősorban, de nem kizárólagosan - a városunkban és vonzáskörzetében élő emberek életminőségének javítása. A megvalósítás ennek megfelelően számtalan formában ölthet testet, az egyszeri, kiválasztott személyeknek, családoknak juttatott élelmiszer, ruhanemű segélyektől, a nagyobb, akár számszerűleg nem is mérhető embercsoportot érintő adományokig, mint egy közterület felújítás vagy köztéri szobor, esetleg bárki által használható információs, vagy akár életmentő berendezés. Ezeken túl váratlan helyzetek esetén sem fordítunk, fordíthatunk hátat, gondolván az elmúlt években sajnálatosan több esetben is előfordult természeti és környezeti katasztrófákra. Ezek közül számos példát tudunk hozni, melyeket már megvalósítottunk, megoldásukban segédkeztünk, s még többet, melyekre lehetőségünk nyílhat a jövőben.
Mindezek mellett jelentős mértékben hozzájárulunk, hogy a Rotary, mint világméretű szervezet, az általa kitűzött feladatokat sikeresen végrehajtsa. Kiemelkedő fontosságú eredményünk, hogy hosszú évek alatt a számos klub egyikeként nekünk is sikerült hozzájárulnunk, hogy a Polio, azaz a gyermekbénulás hamarosan nem szed több áldozatot a Földön.

Vállalt feladataink megvalósítása során az azokhoz szükséges tőke finanszírozását tagdíjunkból, báli bevételeinkből és támogatóink felajánlásából fedezzük. Szerény költségvetéssel dolgozunk, így segítő tevékenységünk mellett fő feladatunk munkánkkal irányt mutatni, felhívni az emberek figyelmét a problémákra, s arra, hogy lehetséges tenni értük, másokért, egymásért.

A rotary klub alapvetően egy baráti társaság, mely jótékonysági célokat valósít meg. Lelkesítő és örömteli időtöltés ez nekünk hétről-hétre, feladatról-feladatra, s célunk, hogy a mi örömünk mások öröme is legyen. Hétről-hétre, hónapról-hónapra dolgozunk együtt azért, hogy mind többen gondolják: adni jobb, mint kapni!

21
10
2013

2011. július 12-én este 18 órakor - a Rotary hagyományainak megfelelően a hagyományos naptári év felénél - beiktatásra kerültek klubunk 2011/2012-es tisztségviselői.

Harkai István, a Rotary Club Kiskunhalas 2010/2011-es elnöke a Csipke Hotel konferenciatermében megtartott est során ünnepélyes keretek közt átadta az elnöki címet Bordás Zoltán részére.

21
10
2013

2011. július 12-én este 18 órakor - a Rotary hagyományainak megfelelően a hagyományos naptári év felénél - beiktatásra kerültek klubunk 2011/2012-es tisztségviselői.

Harkai István, a Rotary Club Kiskunhalas 2010/2011-es elnöke a Csipke Hotel konferenciatermében megtartott est során ünnepélyes keretek közt átadta az elnöki címet Bordás Zoltán részére.

21
10
2013

A Rotary társadalom hosszú életéhez képest nagyon fiatal klubunk máris elérkezett egy – eddig nem tapasztalt – próbatételhez: méltó módon úgy elbúcsúzni egy társunktól, hogy emlékét megőrizzük.

Alapító tagunk szíve belefáradt a megpróbáltatásokba és 3 hetes küzdelem végén megszűnt dobogni. Eltávozott társunk példamutató hűséggel teljesítette a tagság vállalását: barát volt és segítőkész. 

Tudjuk, minden ember egyetlen és pótolhatatlan, mi csak azt tehetjük, hogy minél több sírt teremtünk számára, elfogadva Jean Cocteau gondolatát:

„A holtak igazi sírja az élők szívében van!”

Galériák

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Termékek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Hírek